Klobáskofest 2019- 28/09/2019 - pivovar Velké Popovice

Každou sobotu - Kozel expres přímo do pivovaru.
Už sedmý ročník Klobáskofestu se uskuteční v pivovaru Velké Popovice 28. září od 10 do 17 hodin. Letošní novinkou bude finále soutěže Kozel mistr výčepní a Kozlova škola čepování piva! Milovníci velkopopovického piva, jídla a řemesla, nenechte si ujít spoustu dobrot, speciální prohlídky pivovaru a bohatý doprovodný program plný hudby a soutěží.
Určitě navštivte prohlídku pivovaru, která bude zpestřena o soutěžní kvíz na téma české pivo a historie velkopopovického pivovaru. Také bude rozšířena neoblíbenější část prohlídky, a to degustace v pivovarských sklepích. Nebude chybět ani maskot pivovaru – kozel Olda.
Během dne bude v pivovarském parku probíhat Kozlova škola čepování pro veřejnost a odpoledne na podiu uvidíte i finále soutěže Mistrů výčepních. Těšit se můžete na přehlídku řemesel, například výrobu košíků či kovářské dovednosti, které si budete moci sami vyzkoušet a vyrazit si na památku speciální pivovarskou minci.
Také se budete moci zapojit, jako porotci, do soutěže O nejlepší klobásku. U vstupu dostanete žetony, které vyměníte za ochutnávku klobásek od regionálních uzenářů. Ta nejlepší vyhrává a tři z hlasujících návštěvníků také. Určitě si tedy nenechte ujít slavnostní vyhlášení.

Celý den zpříjemní hudební podkres a další doprovodné aktivity.
pivovar Velké Popovice- Ringhofferova 1 Velké Popovice, okres Praha-východ, Středočeský kraj,

Zdroje: pivomol cz , kozel cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Festival minipivovarů-První Pivní Máj (Břevnovský Klášter)-04-05/09/2021

TOP - 5 pivnislavnosticz září 2019

Pivovar Platan slaví 480 let

Zimní pivní festival Oslavany

Počernický Oktoberfest 2019- 11.10.2019 - 20.10.2019

Slavnostní naražení velikonočního piva Břeclav

Den otevřených dveří pivovaru Ferdinand 2023

Den otevřených dveří v Chrámu Chmele a Piva Žatec

Pivní Kamenice nad Lipou - 06.09.2019 - 07.09.2019