28. Pivovarské slavnosti piva Ferdinand 2019

Pivovar Ferdinand si zakládá na vaření piva klasickou technologií s otevřeným spodním kvašením a dokvašováním v ležáckých sklepích.
Pivovar Ferdinand- Táborská 306 Benešov
Srdečně vás zveme na tradiční pivovarské slavnosti, které v sobotu 7. září 2019 oživí dvůr benešovského Pivovaru Ferdinand. Co všechno 28. ročník slavnostní nabídne? Těšit se můžete na všechny druhy piva Ferdinand a to i v nefiltrované podobě. Pro abstinenty jsme připravili několik druhů limonády Ferdináda, tradiční malinovku, mandarinku nebo stále více oblíbenou limonádu s příchutí bezinky.
Ke slavnostem a pivu patří i dobré jídlo. V nabídce budou žebra s coleslawem a opravdovým křenem, hovězí i bezmasé burgery, domácí gulášová polévka a další dobroty. Pro mlsouny chystáme cheesecaky, kynuté koláče či domácí italskou zmrzlinu.
O zábavu se postará devět kapel na dvou pódiích. Slavnosti zahájí country kapela Farmáři a po ní budou následovat kapely Cirkus Brothers, Bílá nemoc, písničkář a frontman kapely Keks Štěpán Kojan, Rock Tom nebo brněnská kapela 13 Steps To Hell. Příznivci ska-punk uslyší a uvidí Žádnej Stres nebo kapelu ATD. Celý program uzavřou Rozjetý veverky, které jistě nenechají nikoho v klidu.
Odpoledne můžete zajít na prohlídku pivovaru, nasát zajímavosti a v soutěžích otestovat své znalosti o pivu, pivovaru, pivovarnictví, sladovně a sladovnictví. Pivovar otevíráme jen dvakrát do roka, tak si tuto jedinečnou příležitost nenechte ujít.

Zdroje: pivni info, pivovarferdinand cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Festival minipivovarů-První Pivní Máj (Břevnovský Klášter)-04-05/09/2021

TOP - 5 pivnislavnosticz září 2019

Pivovar Platan slaví 480 let

Zimní pivní festival Oslavany

Počernický Oktoberfest 2019- 11.10.2019 - 20.10.2019

Den otevřených dveří pivovaru Ferdinand 2023

Den otevřených dveří v Chrámu Chmele a Piva Žatec

Pivní Kamenice nad Lipou - 06.09.2019 - 07.09.2019