Karolina Oktobeerfest bavil Ostravu

Prostranství mezi obchodním a zábavním centrem Forum Nová Karolina a Trojhalím obsadily už v pátek na tři desítky zavedených, regionálních, řemeslných či rodinných pivovarů
átý ročník již tradičního dvoudenního pivního a hudebního festivalu Karolina Oktobeerfestu také letos nabídl návštěvníkům možnost ochutnat desítky druhů a stylů piv od ležáků, přes vyhledávané IPA a APA styly, až po silnější stouty, portery nebo ochucené speciály.
Ochutnat mohli například nabídku pivovarů Avar, Baraba, Browar Dukla, Konopex, Nachmelená opice, Sachsenberg, Starokladno.
Možnosti prezentovat Ostravanům svůj mok využily i další zástupci z oboru - Heřmanický pivovar, Minipivovar Kohutka, Pivovar Koníček, Pivovar Trilobit, Pivovárek Morava, Rodinný pivovar Pacov, Slezský pivovar, Starobělský pivovar, Valašský pivovar Kozlovice a Zámecký pivovar Břeclav.
Dvoudenní festival oficiálně odstartoval v pátek v 16:00 slavnostním naražením sudu a v rámci hudebního programu nabídl například kapely Horkýže Slíže, Mirai, Harlej, UDG, Davida Kollera, Pokáče, AC/CZ (AC/DC revival) nebo duo Light & Love. Vyvrcholením sobotním večera byl ohňostroj.
Návštěvníci mezi pivovary narazí na mnohé, které jsou na festivalu každým rokem, ale také na nováčky. Příchozí se mohou těšit například na pivovary Avar, Baraba, Browar Dukla, Heřmanický pivovar, Konopex, Minipivovar Kohutka, Nachmelená opice, Pivovar Koníček, Pivovar Trilobit, Pivovárek Morava, Rodinný pivovar Pacov, Sachsenberg, Slezský pivovar, Starobělský pivovar, Starokladno, Valašský pivovar Kozlovice nebo Zámecký pivovar Břeclav.
Zdroj: moravskoslezsky denik cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Festival minipivovarů-První Pivní Máj (Břevnovský Klášter)-04-05/09/2021

TOP - 5 pivnislavnosticz září 2019

Pivovar Platan slaví 480 let

Zimní pivní festival Oslavany

Počernický Oktoberfest 2019- 11.10.2019 - 20.10.2019

Den otevřených dveří pivovaru Ferdinand 2023

Den otevřených dveří v Chrámu Chmele a Piva Žatec

Pivní Kamenice nad Lipou - 06.09.2019 - 07.09.2019